Pani-mineralkaOvoce: ananas, mango, avokádo, jablka, banány, jahody, maliny, borůvky, třešně, višně, brusinky, kiwi, mandarinky, melouny, švestky, blůmy, granátové jablko, citrony, limety, pomeranče, pomelo, broskev, meruňky, papája, grepfruit, kokos, sušené ovoce (křížaly, datle, fíky)
Zelenina: zelí, kapusta, rukola, brokolice, lilek, cuketa, dýně, tuřín, pastiňák, kedluben, tykev, ředkev, ředkvičky, křen, saláty, květák, čekanka, fenykl, petržel, mrkev, celer, zázvor, okurka, cibule, česnek, mangold, medvědí česnek, artyčok, radiccio, kysané zelí, bambusové výhonky, chřest, zeleninové šťávy
Brambory: i sladké (batáty), topinambury
Luštěniny: fazole adzuki, červená a žlutá čočka

 

Více informací o zásadotvorných a neutrálních potravinách naleznete v knize Nutrirestart a také na našich seminářích a kurzech. Navštivte www.nutriacademy.cz.